Daar wordt u blij van!

• Niet goed, geld terug • Bezorgd binnen 2 dagen • Gratis verzending vanaf € 35,- 

Uw winkelmandje is nog leeg
0 items
Bestellen
7633foto_homepage3.jpg
foto_homepage2.jpg
foto_homepage1.jpg
Voor de heb
Filter
Merk Kleur   Prijs
Tot

De liefste Warmies magnetron knuffels

Slaapt jouw kindje ook zo lekker met zijn favoriete knuffel? Deze super schattige Warmies magnetronknuffels zijn niet alleen heel knuffelbaar, maar ook heerlijk warm. De Warmies hoeven maar 90 seconden in de magnetron op te warmen en ze geven vervolgens 90 minuten warmte af aan jouw kleintje. In de Warmies knuffel is lavendel verwerkt zodat de knuffels ook nog eens heel lekker ruiken. De geur wordt steeds weer geactiveerd door het opwarmen. Laat je kleintje heerlijk in slaap vallen door zich stevig vast te houden aan deze knuffelwondertjes.

Warmies zijn veilig, ook voor de allerkleinsten

De Warmies magnetron knuffels zijn gemaakt van hoogwaardig pluche, superzacht en 100% magnetronproof. Plush is volledig veilig, ook voor kinderen onder de 3 jaar. Leg de magentronknuffel dus ook gerust in het wiegje van uw baby. De binnenkant is gemaakt van het natuurlijke product gierst. De gierst wordt gereinigd, gefilterd en gedroogd, totdat de vochtigheid optimaal is om in de magnetron herhaaldelijk opgewarmd te worden. Vanzelfsprekend zijn de Warmies volledig vrij van schadelijke stoffen. Buikpijn of spierpijn? De opgewarmde knuffels zijn ideaal om op pijnlijke buikjes of spieren te leggen en verzachten direct te pijn op een natuurlijke manier.

Ook heel bijzonder om te geven

Zoek jij ook altijd zo lang naar het perfecte cadeau? Een Warmies magnetronknuffel is hét ideale cadeau voor zowel jongens als meisjes van alle leeftijden. Er zijn heel veel verschillende knuffels, hondjes, haasjes, pinguïns, poppetjes, poesjes en zeker nog 20 andere. Op wie word jij verliefd?

Koude voetjes?

Ook om de koude voetjes op te warmen hebben we de perfecte oplossing, kies dan voor de super zachte magnetron sloffen. Laat je kindje zijn voetjes diep begraven in de heerlijk warme slofjes die net als de knuffels eenvoudig opgewarmd kunnen worden in de magnetron.

 

Lees meer