Daar wordt u blij van!

• Niet goed, geld terug • Bezorgd binnen 2 dagen • Gratis verzending vanaf € 35,- 

Uw winkelmandje is nog leeg
0 items
Bestellen
7633foto_homepage3.jpg
foto_homepage2.jpg
foto_homepage1.jpg


Wanneer je een bestelling via onze website hebt geplaatst, wordt deze op de door jou aangegeven wijze bij je bezorgd. Op deze pagina vind je alle informatie omtrent onze 48-uurs levering, de diverse bezorgwijzen en de eventuele bezorgkosten.

48-uurs levering

Als je de artikelen (van maandag t/m vrijdag) voor 14.00 uur online hebt besteld en betaald*, wordt je bestelling in principe binnen 2 werkdagen bezorgd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald* (vrijdag na 14.00 uur, zaterdag en zondag) worden op woensdag bezorgd. Er zijn echter een paar uitzonderingen op de 48-uurs levering.

Meer over onze leveringsvoorwaarden vind je in onze verkoopvoorwaarden.

Bestel- en bezorgwijzen

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij je verschillende bestel- en bezorgwijzen aan. Zo is er altijd één die bij je past!

Je kunt zelf aangeven wat je het liefste wilt

  • Je bestelling wordt bij je thuisbezorgd.
  • Je laat je bestelling afleveren op een ander adres. Hoe wordt mijn pakket afgeleverd
     

We geven je pakket ter bezorging mee aan PostNL. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra je bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vind je ook een Track & Trace code van PostNL, zodat je zelf kunt nagaan wanneer je je bestelling ontvangt. kun je te allen tijde achterhalen waar je bestelling zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat je niet Via www.tracktrace.nl thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt. Wanneer je niet thuis bent, zal PostNL je pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.

Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of je buren). Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen!

Verzendkosten

Alle bestellingen worden door ons met pakketpost verzonden. Door middel van verzending per pakketpost beperken we het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van je bestelling. Overigens is door deze wijze van verzenden het risico van het transport geheel voor rekening van Tante Pollie.