Daar wordt u blij van!

• Niet goed, geld terug • Bezorgd binnen 2 dagen • Gratis verzending vanaf € 35,- 

Uw winkelmandje is nog leeg
0 items
Bestellen
7633foto_homepage3.jpg
foto_homepage2.jpg
foto_homepage1.jpg

 

We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

Al de op deze website getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Veilig betalen

De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Tante Pollie worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject

Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

Online betalen

Indien je kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

 Wij bieden je de volgende online betaalmethode:

- iDEAL, online betalen via ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos   Bank en Van Lanschot Bankiers

Onze servicepartner Ogone

Wanneer je kiest voor een online betaalmethode, wordt je computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Ogone geleid. Dit houdt in dat je gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection).
Je herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin je scherm. Op dat moment word je doorgeschakeld van de website van Tante Pollie naar het betalingssysteem Ogone. Zodra Ogone je betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij je bestelling verwerken.

Afterpay

AfterPay voert voor Tante Pollie het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur per e-mail van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen. Je kunt bij Tante Pollie betalen met digitale factuur of eenmalige machtiging tot een bedrag van € 200,00. Voor nieuwe klanten geldt een bedrag van € 100,00.Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Wij delen klantinformatie met Afterpay uitsluitend voor uitvoering van de gegevenscontrole en niet voor commerciele doeleinden. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft!
De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen. Tante Pollie is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.